75 jaar AFVV

Vier 75 jaar Fotografie met ons mee!

Dit jaar vormt een bijzondere mijlpaal voor de Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen (AFVV) – ons 75-jarig jubileum! Ter ere van deze gelegenheid hebben we een reeks boeiende activiteiten gepland, waaronder een fotowedstrijd “BroekPolder in 75 foto’s”, een unieke fototentoonstelling, de publicatie van een jubileumboek en een feestelijke jubileumbijeenkomst op zaterdag 21 september 2024, de datum van onze oprichting in 1949.

We nodigen graag vroegere leden, fotografie-enthousiasten en belangstellenden uit om deze mijlpaal samen met de huidige leden te vieren. Of je nu deel uitmaakte van onze club of gewoon een passie voor fotografie deelt, we zouden het geweldig vinden als je contact met ons opneemt.

Heb je oude foto’s of verhalen van je tijd bij de AFVV? Deel ze met ons! Deze herinneringen zullen we invoegen in onze festiviteiten.Volg ons op op deze website / onze facebook pagina/ of op instagram voor de laatste updates.

We kijken ernaar uit om van je te horen meld je aan op ons emailadres bestuur@afvv.nl en hopen je te verwelkomen op onze jubileumbijeenkomst!

Bestuur AFVV